Bijbaan digitale kwaliteitscontrole Orbisk - Zero food waste (flexibel, 6-10 uur p.w.)

Job description

Bijbaan digitale kwaliteitscontrole beelden (6-12 u.p.w.)

We zijn aan het groeien! Wil jij onderdeel zijn van een beweging die voedselverspilling wereldwijd gaat verminderen? Ben jij fan van de nieuwste technieken en vind je het leuk om hier mee te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Orbisk:
Orbisk is een start-up met als missie verduurzaming van het wereldvoedselsysteem. Dit doen wij met vooruitstrevende technologie. Een van de grootste uitdagingen in de keten is voedselverspilling. Wereldwijd gaat ongeveer een derde van het geproduceerde voedsel verloren. Alleen al in Nederland, binnen de horeca, is dit 150 miljoen kilo per jaar!

Onze oplossing geeft horecaondernemers volledig inzicht in wat er aan voedsel wordt weggegooid. En helpt hen met dit inzicht om hun voedselverspilling te halveren. Dit doen wij met behulp van kunstmatige intelligentie. Een slimme camera, gekoppeld aan een weegschaal registreert volledig automatisch tot op ingrediënt niveau wat er wordt weggegooid. Zowel op software als op hardware-niveau valt er dus bij ons genoeg te leren!

Job requirements

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt kwaliteitscontroles uit te voeren op onze data. De foto's die we nemen van voedsel worden geannoteerd (herkend) door ons A.I. model en door een externe parter partij. Een deel van deze beelden moet gecontroleerd worden op juistheid van de data. Het is werk op een belangrijk kruispunt in ons bedrijf; het juist inzichtelijk maken van de besparingspotentie bij onze klanten. Dit is repeterend werk, en om deze reden raden we aan om dit in een aantal blokken van een paar uur per week uit te voeren. Werktijden zijn flexibel: je kunt dit thuis van achter je eigen laptop en bureau doen. Uiteraard ben je ook (weer) welkom op ons kantoor! 

De ideale field service medewerker:

  • Heeft een afgeronde mbo opleiding vanaf niveau 4
  • Spreekt goed Engelse taal (de teamleider en de systemen zijn in het Engels)
  • (Flexibel) beschikbaar voor 6– 10+ uur per week (zelf in te plannen)
  • Kritisch, secuur en interesse in data is een pré
  • Woonachtig in (de directe omgeving van) Utrecht
  • Last but not least; heeft passie om te helpen in de strijd tegen voedselverspilling!

Wat wij aanbieden

  • Flexibele werktijden, veel is naar eigen wens in te plannen.
  • Je staat aan het begin van een snelgroeiende onderneming en hebt ruimte om hier je eigen inbreng te hebben!
  • Een jong en creatieve start-up omgeving die stimuleert en investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Een hecht team met slimme en enthousiaste collega’s die hun kennis graag delen.

De startdatum is zo snel mogelijk. Ben je geïnteresseerd geworden door ons verhaal, de rol en denk je dat je alles in huis hebt om deze rol tot een succes te maken? Dan komen we ontzettend graag met je in contact!


Heb je nog vragen? Neem dan contact op: info@orbisk.com