Locatie Ambassadeur Orbisk - Zero food waste (flexibel, 24-32 uur p.w.)

Job description

Locatie Ambassadeur (24-32 uur)

We zijn aan het groeien! Wil jij het visitekaartje zijn van Orbisk bij klanten door heel Nederland? Ben jij fan van de nieuwste technieken en vind je het leuk om hier mee te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Orbisk:
Orbisk is een start-up met als missie verduurzaming van het wereldvoedselsysteem. Dit doen wij met vooruitstrevende technologie. Een van de grootste uitdagingen in de keten is voedselverspilling. Wereldwijd gaat ongeveer een derde van het geproduceerde voedsel verloren. Alleen al in Nederland, binnen de horeca, is dit 150 miljoen kilo per jaar!

Onze oplossing geeft horecaondernemers volledig inzicht in wat er aan voedsel wordt weggegooid. En helpt hen met dit inzicht om hun voedselverspilling te halveren. Dit doen wij met behulp van kunstmatige intelligentie. Een slimme camera, gekoppeld aan een weegschaal registreert volledig automatisch tot op ingrediënt niveau wat er wordt weggegooid. Zowel op software als op hardware-niveau valt er dus bij ons genoeg te leren!

Job requirements

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om ons Orbisk apparaat te plaatsen bij de klant. Je zult 3 a 4 dagen per week (flexibel) werken en onderweg zijn naar diverse klanten in heel Nederland. Het is van belang dat je met de klant zoekt naar de juiste plek in de keuken voor onze plaatsing. Ons apparaat is plug & play en behoeft nauwelijks toelichting. Na de installatie zul je uitleg geven aan de locatiemanager, chef en medewerkers hoe het apparaat werkt en wat er van iedereen wordt verwacht. Je bent ons visitekaartje bij de klant! Je bent communicatief sterk en spreekt Nederlands en ook basis Engels. Ons apparaat is wel zwaar, goede fysieke conditie is daarom ook belangrijk. Daarnaast zul je een deel van je tijd naar huidige locaties moeten om controles uit te voeren of installaties te vervangen.

De ideale field service medewerker:

 • Heeft een afgeronde mbo opleiding vanaf niveau 3
 • Spreekt goed de Nederlandse en Engelse taal
 • Is in bezit van rijbewijs B
 • (Flexibel) beschikbaar voor 24 – 32 uur per week
 • Enthousiast, assertief en ondernemend
 • Woonachtig in (de directe omgeving van) Utrecht
 • Last but not least; heeft passie om te helpen in de strijd tegen voedselverspilling!


Wat wij aanbieden

 • Flexibele werkdagen, veel is naar eigen wens in te plannen.
 • Je staat aan het begin van een snelgroeiende onderneming en hebt ruimte om hier je eigen inbreng te hebben!
 • Een jong en creatieve start-up omgeving die stimuleert en investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Een hecht team met slimme en enthousiaste collega’s die hun kennis graag delen.

De startdatum is zo snel mogelijk. Ben je geïnteresseerd geworden door ons verhaal, de rol en denk je dat je alles in huis hebt om deze rol tot een succes te maken? Dan komen we ontzettend graag met je in contact!


Heb je nog vragen? Neem dan contact op: kim@orbisk.com