Sales Manager bij een tech startup in de hospitality branche

Job description

Wij zijn op zoek naar een Sales Manager! Wil jij werken met vooruitstrevende technologie om te helpen voedselverspilling te voorkomen? Heb jij ervaring en ben je succesvol geweest in een sales rol? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en krijg je er energie van hierover vertellen aan potentiële nieuwe klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over Orbisk:

Orbisk is een start-up met inmiddels 15 medewerkers, met als missie verduurzaming van het wereldvoedselsysteem. Dit doen wij met vooruitstrevende technologie. Een van de grootste wereldwijde uitdagingen is voedselverspilling. Wereldwijd gaat ongeveer een derde van het geproduceerde voedsel verloren. Alleen al in de horeca van Nederland is dit 150 miljoen kilo per jaar!


Wij helpen horecagelegenheden hun voedselverspilling minimaal te halveren. Dit doen wij door het plaatsen van een slimme kunstmatig intelligente camera met beeldherkenning algoritme, gekoppeld aan een dieptesensor en weegschaal. Hiermee samen brengen we volledig automatisch al het voedselafval in kaart en rapporteren deze data terug in een actiegericht online dashboard. Met deze inzichten kan de chef of inkoper gericht acties ondernemen met als resultaat het terugdringen van voedselafval! En het mes snijdt natuurlijk aan 2 kanten; minder voedselafval betekent ook minder inkoopkosten. Normaal gesproken verdient een klant ons apparaat 3 tot 5 keer terug!


Wat ga je precies doen?

Jij wordt verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten in de horecabranche in Nederland. Jij richt je met name op het verkopen bij de Nederlandse vestigingen van de grote horecaketens en de lokale ketens. Je bent geen gehaaide verkoper, maar werkt juist vanuit consultative selling aan een goede klantrelatie en duurzame oplossing. Het betekent wel dat je echt fulltime aan de slag bent met het binnenhalen van nieuwe klanten. Vervolgens zorg je voor een goede overdracht van Sales naar onze Customer Success afdeling. Dit houdt in geen loze beloftes aan de klant maar concrete toegevoegde waarde en toepassingen! 


Je werkzaamheden zijn:

 • Het maken van een plan voor je marktbenadering;
 • Het pro-actief benaderen van prospects via Linkedin, telefoon, events of via je netwerk voor het maken van fysieke afspraken;
 • Het bezoeken van prospects door het hele land. Grote hotels zitten hoofdzakelijk in de randstad en grote steden;
 • Het sluiten van meerjarige deals voor onze installaties om klanten structureel te helpen voedselverspilling te voorkomen;
 • Het waar nodig bijsturen op je kpi's en targets; jij zit aan het stuur!

Job requirements

Wie zoeken we: 

 • Je hebt minimaal een afgeronde bachelor opleiding; 
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een commerciële functie;
 • Een relevant netwerk in de horeca, met name ketens en restaurants;
 • Je hebt een enorme drive om telkens een stapje extra te doen voor de klant;
 • Je wilt werken met een product dat echt impact maakt op organisaties en de wereld;
 • Beschikking over een auto is een pré


Wat bieden wij jou:

 • Een jonge en creatieve startup werkomgeving die jou stimuleert en in jouw ontwikkeling investeert;
 • Fulltime dienstverband, flexibele werktijden en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden; 
 • Je stapt in bij een groeiend bedrijf en daarbinnen heb jij alle mogelijkheden om mee te groeien; 
 • Een divers takenpakket met veel vrijheid om het echt op jouw manier te doen;
 • Een hecht team met slimme en enthousiaste collega’s die graag hun vakkennis met je delen;

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit een tweetal gesprekken met het founding team en als laatste ronde een assessment. De start is zo snel mogelijk. Ben je geïnteresseerd geworden door ons verhaal, de rol en denk je dat je alles in huis hebt om deze rol tot een succes te maken? Dan komen we graag met je in contact! 

Als je solliciteert voor deze functie willen we je graag uitnodigen om een set aan neuro-assessment games te spelen! Dit zijn leuke, korte games waarmee wij meer inzicht kunnen krijgen in jouw persoonlijkheid en cognitieve vaardigheden. Zo komen we er samen sneller achter of we een juiste match zijn. De games duren in totaal ongeveer 15 minuten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op: Vera@orbisk.com